Kleur jij je omgeving?

Van kleins af aan raken we kwijt wie we werkelijk zijn. We weten niet meer wat ons nou zo bijzonder maakt, waar ons hart naar uitgaat en wat we belangrijk vinden. We kijken naar anderen en vinden dat zij mooier of beter zijn. Vanuit angst, onzekerheid en afwijzing laten we los wie we werkelijk zijn. De invloed van social media versterkt dit proces. De “succesvolle” levens van anderen, zijn aantrekkelijk.

Kleur aanpassen

 

We passen ons aan in ons werk. We durven onze mening niet te geven. En laten ons leiden door wat anderen daarvan kunnen denken. We denken dat een ander een beter idee of mening heeft.
Net als een kameleon, die zijn eigen kleur aanpast aan zijn omgeving, doen wij dat ook. We verliezen onze eigenheid. We gaan vooral nadoen, in plaats van laten zien wat ons zo bijzonder en daardoor krachtig maakt.

Aanpassen kost energie

Je continu aanpassen kost energie. Je laat originele ideeën die je hebt, verloren gaan en je biedt je omgeving niet het mooie en authentieke wat jou zo waardevol maakt.

Jij, maakt het verschil

Zoals jij bent, is er maar één. Volledig uniek, authentiek en dat is nu juist wat niet gemist kan worden. Sterker nog, jij bent juist die persoon die het verschil maakt zoals alleen jij dat kunt.

Wil jij met meer energie en zelfvertrouwen van invloed zijn in je werk en je leven? Start vandaag nog met een coachtraject.