Ben jij gewoon…

Gisteren had ik na ruim 1,5 jaar, vanwege COVID, weer een bedrijfsfeest. Mooie locatie, heerlijk weer en allemaal leuke collega’s. Naast mijn eigen coaching bureau, werk ik bij een commercieel re-integratiebureau. In 1,5 jaar tijd zijn er veel nieuwe collega’s bij gekomen, die ik nu eindelijk in real life heb ontmoet.

Ik ontmoette een nieuwe collega die zich voorstelde en vroeg:” Ben jij ook gewoon consulent?”. Het woord: “gewoon”, haalde in mij de coach naar boven. Ik gebruikte de techniek van herhaling en zei met nadruk: “GEWOON CONSULENT”, “Nee, dat ben ik niet”, waarop ik verder ging en zei: “We zijn allemaal unieke, bijzondere mensen met fantastische talenten”.

Doe maar gewoon

In de Nederlandse cultuur zijn we zo gericht op “gewoon zijn”. Doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Is een uitspraak die je vaak hoort. Gewoon doen staat persoonlijke groei in de weg. Het houdt je in je comfortzone. Je blijft op hetzelfde niveau. Potentiële kwaliteiten komen juist buiten je comfortzone tot ontwikkeling.

Persoonlijke groei aangaan

Als work/life coach daag ik je uit om aan de slag te gaan met inspirerende en uitdagende doelen. Een proces waarin je je grenzen verlegd en je comfortzone verlaat. Je ervaart hoe mooi, spannend en uitdagend het in die onbekende zone is. Met als resultaat dat je potentiële kwaliteiten tot ontwikkeling komen en je vanuit kracht, energie en met passie werkt en leeft.

Wil jij persoonlijk groeien? Ga je de uitdaging aan?
Neem dan contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.